Opći uvjeti iskorištenja darovnih kartica tvrtke Peek & Cloppenburg d.o.o.

  

1. Područje primjene

Darovne kartice („darovna kartica”) kupljene od tvrtke Peek & Cloppenburg d.o.o. („P&C”) mogu se iskoristiti isključivo na temelju ovih općih uvjeta upotrebe („uvjeti iskorištenja”).

2. Iskorištenje darovne kartice

a)     Darovna kartica može se iskoristiti u Hrvatskoj i svim ostalim europskim trgovinama „Peek & Cloppenburg*” ili „ANSON’S” („trgovine”).

*U Njemačkoj postoje dvije neovisne tvrtke Peek & Cloppenburg sa sjedištima u Düsseldorfu i Hamburgu. U Njemačkoj se darovna kartica može iskoristiti samo u poslovnicama tvrtke Peek & Cloppenburg B.V. & Co. KG, Düsseldorf, koje se trenutačno mogu pronaći na sljedećim lokacijama:

Aschaffenburg, Augsburg, Bad Homburg, Bergisch Gladbach, Berlin, Bocholt, Bonn, Dortmund, Düren, Düsseldorf, Erlangen, Eschweiler, Essen, Frankfurt am Main, Gießen, Hagen, Halle (Saale), Hamm, Hanau, Hilden, Homburg, Hürth, Kaiserslautern, Karlsruhe, Koblenz, Köln, Leipzig, Leuna-Günthersdorf, Leverkusen, Ludwigshafen am Rhein, Lünen, Mainz, Mannheim, Mönchengladbach, Mülheim an der Ruhr, München, Neu-Isenburg, Neunkirchen, Neuss, Oberhausen, Potsdam, Recklinghausen, Regensburg, Rosenheim, Saarbrücken, Saarlouis, Siegen, Stuttgart, Sulzbach (Taunus), Troisdorf, Ulm, Viernheim, Weiterstadt, Weil am Rhein, Wiesbaden, Wildau i Wuppertal.

Popis lokacija trgovina možete pronaći na adresi peek-cloppenburg.de/de/stores.

Nije moguće iskorištenje u Rumunjskoj i Srbiji.

 

b)     Darovna kartica može se iskoristiti u jednoj od trgovina u okviru postupka plaćanja uz predočenje darovne kartice na blagajni. Iznos rezerviran na darovnoj kartici automatski će se oduzeti od iznosa koji je potrebno platiti.

c)     U jednoj kupnji može se iskoristiti više darovnih kartica, no broj kartica ograničen je na najviše pet.

d)     U slučaju prekograničnog iskorištenja u valuti koja nije euro primjenjuje se tečaj koji objavljuje Europska središnja banka (ESB) na dan iskorištenja.

3. Roba koja se može kupiti

Darovna kartica može se iskoristiti za kupnju robe koja se nudi u određenim trgovinama. To ne uključuje proizvode i usluge koji se nude u kafićima trgovina.

4. Stanje

Preostalo stanje na darovnoj kartici možete provjeriti skeniranjem QR koda otisnutog na darovnoj kartici ili izravno na adresi peek-cloppenburg.hr/giftcard. Za to također morate unijeti 13-znamenkasti broj darovne kartice i 6-znamenkasti PIN u odgovarajuća polja. Druga mogućnost je da stanje darovne kartice provjerite na blagajnama u trgovinama.

5. Valjanost darovne kartice

Darovna kartica može se iskoristiti u roku od 3 godine od kupnje darovne kartice.

6. Gubitak ili krađa darovne kartice

P&C ne preuzima nikakvu odgovornost za gubitak ili krađu darovne kartice. Pri upotrebi darovne kartice ne provodi se provjera legitimnosti, tj. tko god se koristi darovnom karticom može iskoristiti kredit povezan s darovnom karticom. 

7. Isplata iznosa darovne kartice

Potpuna ili djelomična isplata (preostalog) stanja na darovnoj kartici nije moguća.

8. Povrat novca prilikom povrata robe

U slučaju povrata robe koja je plaćena darovnom karticom vrijedi sljedeće:

a)     Ako je roba u cijelosti plaćena darovnom karticom, povrat će se izvršiti istovremeno s povratom robe izdavanjem nove darovne kartice (kupovna cijena koja je izvorno plaćena za robu).                     

b)     Ako je prilikom kupnje robe u trgovini uz darovnu karticu upotrijebljeno neko drugo sredstvo plaćanja, povrat će se izvršiti u cijelosti prilikom povrata robe (kupovna cijena koja je izvorno plaćena za robu).